Meer resultaten voor horeca groothandel antwerpen

 
horeca groothandel antwerpen
Trappeniers foodservice.
Log in om te bestellen. Pacha drink strawberry 33cl/24st. Log in om te bestellen. trappeniers foodservice, Bredabaan 990, 2170 Merksem. 03 644 79 00. Trappeniers Foodservice Dé horeca groothandel van Antwerpen en omstreken! WIJ LEVEREN O.A. Merksem Brasschaat Antwerpen Boom Wilrijk.
Metro Antwerpen Zuid: kwaliteitsproducten aan de scherpste prijs.
Terug Kies je voorkeurswinkel. METRO Antwerpen Noord Houtdok-Noordkaai, 2030, Antwerpen. METRO Antwerpen Zuid Kielsbroek, 2020, Antwerpen. METRO Brussel Werkhuizenkaai, 1000, Brussel. METRO Evergem Noorwegenstraat, 9940, Evergem. METRO Luik Avenue Georges-Truffaut, 4020, Luik. METRO Namen Rue de l'Artisanat' 5020, Namur Rhisnes.
Horecabenodigdheden Antwerpen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 61 resultaten voor horecabenodigdheden Antwerpen. 1 Dynamic Service. Samberstraat 61, 2060 Antwerpen. Dorp Oost 72, 2070 Zwijndrecht. 3 Horeca Center. Minister Delbekelaan 62-68, 2170 Merksem Antwerpen. Dinsdag 900: 1800.: 4 Custom Candle/Candle Concept.
HANOS Horeca Groothandel Waar ambacht en gastronomie samenkomen.
En heeft u Superstar Chef gezien op RTL4? Wij hebben speciaal Aanbevolen door Superstar Chef'-assortiment' opgenomen in deze Courant. Bekijk onze folders. Ga naar de groothandel pagina en kies uw favoriete groothandel om hier al de openingstijden te bekijken. Vind uw groothandel.
Horeca-groothandel opent tweede vestiging op Eilandje Antwerpen Gazet van Antwerpen.
25/08/2016 om 1208: door CWil. Antwerpen In Antwerpen heeft horecagroothandel Metro donderdagochtend haar tiende Belgische winkel geopend. Met minder snoep, meer ultravers, een workshopkeuken en zelfs een eigen kruidenkwekerij hoopt de groep de horeca in het noorden van Antwerpen te paaien.
HGC-HANOS Antwerpen HGC-HANOS Horeca Groothandel.
Drie jaar na de overname werd de winkel verbouwd tot het huidige concept: een groothandel met een oppervlakte van maar liefst 17.500 m2. De medewerkers van HGC-HANOS Antwerpen zetten zich elke dag voor de volle 100% in op de diverse afdelingen.
Horeca-groothandel Metro opent nieuwe winkel in Antwerpen. Made in Antwerpen.
Dankzij de combinatie met de bestaande winkel Antwerpen Zuid en de delivery-diensten, bedient METRO de volledige regio Antwerpen. De nieuwe winkel wordt het uithangbord van het vernieuwde METRO-concept dat in de komende maanden ook verder geïntroduceerd zal worden in de andere Belgische winkels. Een aantal nieuwigheden waaronder de instore farming serre en speciale bewaarkasten diepvries 40C, Dry-Aged-kast en kaaskast, tonen duidelijk welke richting METRO met haar vernieuwd concept wil uitgaan: een nadruk op ultraverse producten en innovatie, ten dienste van de horecaprofessional. Met de opening van deze tiende Belgische winkel zet METRO ineens ook de toon voor haar verdere expansie. Op een oppervlakte van ongeveer 2 200 m wordt METRO Antwerpen-Noord een echte one-stop shop voor de horecaprofessional. De winkel wil de klanten een veelzijdig, vers productassortiment aanbieden tegen de scherpste prijzen. Vakspecialisten staan de klanten bij in het samenstellen van een nieuw menu of wijnkaart. Er zullen ook regelmatig workshops plaatsvinden om de horecaprofessional te blijven inspireren. Bovendien wordt de winkel, die exclusief is voorbehouden aan klanten met een horeca-activiteit, op die manier een echte ontmoetingsplaats voor de Antwerpse horeca.
Uw horecagroothandel in Antwerpen: Trappeniers Foodservice.
Uw horecagroothandel in Antwerpen: Trappeniers Foodservice. Trappeniers Foodservice is een gespecialiseerde horecagroothandel voor frituren en broodjeszaken. Kies hier uit duizenden producten. Trappeniers Foodservice: d horecagroothandel in Antwerpen. Trappeniers Foodservice is al jaar en dag een vaste waarde als horecagroothandel in Antwerpen.

Contacteer ons