Resultaten voor horeca vlees groothandel

 
horeca vlees groothandel
Uw Slager in Overveen Overveense Vleeshouwerij.
Voor goede kwaliteit en een scherpe prijs, daar zijn wij goed in! Horeca slager voor bedrijf en particulier. Klik op onderstaande link voor ons assortiment. Heeft u vragen over service als uw horeca slager / vlees groothandel of wilt u direct een bestelling plaatsen?
Horeca Vleescentrum Allround horecaleverancier voor alle marktsegmenten.
Horeca Vleescentrum is een horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen culinaire inspiratie maar ook een breed assortiment horeca producten. Wij zijn leverancier in diverse soorten vers kwaliteitsvlees van rund, varken, lams, gevogelte en diepvriesproducten. Daarnaast is ons assortiment in de loop der jaren uitgebreid met o.a. zuivelproducten, finger food, brood en dranken. Op onze 100% Ierse rundvlees hamburger zijn we oprecht heel trots. Een van ons eerst gewaardeerde producten. Elke maand hebben we prachtige aanbiedingen o.a.: MEI SPECIALS MET O.A.: BLACK ANGUS BURGERS MET PULLED PORK TOPPING. PREP CHEFS, altijd een mooiproduct in een handomdraai! BEKIJK HIER DE AANBIEDINGEN. ONZE FINGER FOOD SNACKS. PROEF ONZE HEERLIJKE FINGER FOOD PRODUCTEN O.A.: BEKIJK HIER DE AANBIEDINGEN. Horeca Vlees Centrum staat al jaren bekend om zijn uitgebreide assortiment aan vlees.
Vleesgroothandel Culi-Vers Vleesleverancier voor de horeca.
Culi-Vers is een groothandel in vlees en vleeswaren. We leveren de beste kwaliteit vlees en vleeswaren aan de horeca, bedrijven en restaurants. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is te Eelde in de kop van de provincie Drenthe.
Home Fontijn Vlees.
WELKOM BIJ FONTIJN. Kwaliteitsvlees voor de Horeca. Passie, ambacht, vakmanschap en liefde voor vlees staan bij ons centraal. en proeft u terug in onze producten. Daarnaast denken wij graag met u mee en dragen wij zorg voor een continuïteit in kwaliteit.
Vleesgroothandel Neerbos Masters of Meat Slager voor regio Nijmegen.
Uw slager voor horeca en grootverbruik. in Nijmegen en omgeving. Van Braziliaanse runderentrecote, Europese hertenbiefstuk en wildzwijnrugfilet uit Australië lamsvlees gewoon uit Ewijk. Bent u op zoek naar een totaalassortiment aan vlees en vleeswaren? Chef-koks van restaurants, hotels of cateringbedrijven, kunnen het hele jaar bij de vleesgroothandel uit het Gelderse Beuningen terecht voor verse en ingevroren vleesproducten.
Het beste vlees voor horeca, maaltijdindustrie en grootverbruik De Koning Vlees.
Het beste vlees voor horeca en grootverbruik. De Koning Vlees B.V. heeft het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Deze Koninklijke onderscheiding wordt uitsluitend toegekend aan bedrijven met een uitstekende reputatie, bedrijven die uitblinken op het gebied van kwaliteit, soliditeit en continuïteit.
Grieving Horeca Vlees.
Met ingang van 1 november 2010 mogen wij al het Ierse vlees afkomstig van ABP slachterijen verkopen met het Beter" Leven kenmerk" van de Nederlandse Dierenbescherming. We hebben veel ervaring met leveren aan horeca gelegenheden en groot leveranciers. Van vers vlees tot gegaard vlees.
Van Kooten Vleesgroothandel.
Wij bieden bijna 25 jaar Horeca en grootverbruikers dagelijks een ruim assortiment aan vers en bevroren vlees. Bij ons staat vers en kwalitatief goed vlees bovenaan. Om dit te waarborgen zijn wij sinds de start van dit snel groeiende familiebedrijf HACCP gecertificeerd.
Schep van Ginkel Groothandel in vleeswaren delicatessen.
Supermarkten Speciaal zaken Cateringbedrijven. Schep van Ginkel is een actieve, onderscheidende en full service verswaren groothandel, met diverse foodconcepten voor de catering/horeca, landelijke retailers alsmede zelfstandig opererende speciaalzaken. Over Schep van Ginkel. Ons assortiment bestaat o.a. uit diverse private label vleeswaren, buitenlandse specialiteiten, exclusieve patés, salades, bake off zacht brood, tapas en traiteurartikelen.
Classic Eureomeat Line Oss. Glass.

Contacteer ons